VACKRA TOSCANA - UPPLEVELSER FÖR SJÄLENKulturskatter som pärlor på rad
 

Dag 1:

Flygresa till Italien från Skavsta, Arlanda, Göteborg, Oslo Gardermoen eller Köpenhamn till vald ankomstflygplats. Skandinavisktalande guide tar emot er på flygplatsen och ordnar med transport till hotellet. Övernattning och frukost på 3-stjärnigt hotell i Montecatini Terme.
 
 

Dag 2:

Valfri utflykt, där vi först besöker byn Lucca, och därefter reser vi vidare till Pisa med Mirakelplatsen och det lutande tornet.
 
 

Dag 3:

Valfri utflykt till Toscanas största ö Elba.
 
 

Dag 4:

Tyvärr är resan slut idag och vi kör till flygplatsen för hemresa.
 
 

Observera:

Av organisatoriska skäl förbehåller vi oss rätten att göra mindre ändringar i reseprogrammet. Minsta antal deltagare för genomförande av resan är 40 personer. Lunch, middag och valfria utflykter ingår inte. Hotellklass (stjärnor) enligt nationella kategorier. Flyg är vanligtvis direkt, men kan i vissa fall utföras med en mellanlandning. Guiding är vanligtvis på skandinaviska, men kan i undantagsfall (t.ex. vid sjukdom) utföras på engelska. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
 
 

Kulturskatter som pärlor på rad

Toscana sträcker sig från den vackra italienska rivieran via Pisa med sitt lutande torn, och inlandet med höga berg och djupa dalar, till stora, vackra öppna slätter med vinrankor, cypresser och olivlundar sida vid sida. Idylliska gårdar, charmerande landsbyar och pulserande storstäder som Florens ligger inom bekvämt avstånd.

 
 

Vakre Toscana

Följ med till ett av Italiens vackraste och mest pittoreska områden. En resa i Toscana bjuder på idylliska landsbyar, pulserande storstäder och ett landskap som kan ta andan ur alla och envar med sin skönhet och storslagna natur.
 

Tjänster som ingår

  • Flyg till och från Italien med välrenommerat flygbolag
  • 8 kg handbagage per person
  • Transport flygplats – hotell – flygplats
  • 3 nätter i delat dubbelrum på utvalda mellanklasshotell
  • Frukost dagligen under hela vistelsen
  • Kvalificerade och statsauktoriserade skandinavisktalande reseledare
 
 

Extra erbjudande

  • Tillägg för enkelrum 990 kr .
  • 20 kg extra bagage (vid bokning) 600 kr/stk)
    Vid beställning av extra bagage i efterhand tillkommer 200 kr per st.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us