Om OssWorld Visitor erbjuder lågprisresor distribuerade genom direktmarknadsföring, jämförbart med outlet-försäljning av mode eller elektronikvaror.

Hur är det möjligt att sälja resor till så låga priser?
Anledningarna är mycket okomplicerade och enkla:
* World Visitor är en specialiserad researrangör med en slimmad produktportfölj och starkt fokus på kulturella rundresor i Medelhavsområdet och Centraleuropa. Det finns därför inget behov att betala kostsamma produktutvecklare och turistexperter.
World Visitor använder sig inte av dyra marknadsföringskanaler som TV eller påkostade kataloger. Alla produkter marknadsförs via slimmad och målgruppsinriktad direktmarknadsföring.
* Alla resor har satts samman för en aktiv och kulturintresserad målgrupp.
* Alla resor läggs under lågsäsong. Detta garanterar både fördelaktiga priser och även ett behagligt klimat som passar för kulturella aktiviteter och resor i Medelhavsområdet.
* World Visitor säljer direkt till dig – utan att involvera en dyr struktur med resebyråer och mellanhänder. Resorna kan bokas bekvämt online, och i första hand används internet för kommunikation och utskick av bokningsbekräftelse, fakturor och resedokument, vilket ger låga kostnader.
* Om du skulle vilja få dina dokument via posten, tas en utgift på SEK 105 ut.
Den här nya och slimmade marknadsföringsstrategin gör att World Visitor kan erbjuda oslagbart låga priser, samtidigt som konkurrenterna måste hantera kostnader för centralt belägna försäljningsställen, expertpersonal och en oändlig lista med fasta kostnader som en grundläggande del av kostnadsberäkningen. Kostnader som kunden måste stå för i sista änden.


World Visitor däremot ger dig de här kostnadsfördelarna direkt.

World Visitor får då fördelen med hög inköpskraft och hög stödnivå från hotellsammanslutningar och flygbolag – inte minst för att World Visitor har transporterat hundratusentals turister från olika europeiska marknader de senaste åren till turkiska destinationer. Ännu en sak att vara stolt över: World Visitor har haft en kundnöjdhet på över 95 % det senaste decenniet.

Researrangör:

World Visitor AS
Postboks 4814 Nydalen, 0422 Oslo, Norge
Norsk org-nr: 995944588
www.worldvisitor.se