Följ med oss till Rivieran i Italien och FrankrikeNjut av en trevlig resa i vackra Medelhavsområden! Upplev Monaco, Cannes, Nice och Genua!
Monaco - Nice - Cannes - San Remo - Genua - Cervo – Savona - Finale Borgo: Välj dina egna favoriter!

 

Dag 1:

Flyg till Nice och sen direkt en utflykt* till Monaco. På vår utflykt till Monaco får vi uppleva den gamla staden Monaco Ville som ligger på en klippa ca 790 meter ut i havet. Klippan har varit bebodd av både greker och romare, men 1297 erövrades den av Francous Grimaldi, som hade klätt ut sig till munk innan han erövrade fästningen. Därefter vidare till hotell i Ligurien, Italien.
 
 

Dag 2:

Heldagsutflykt till Nice och Cannes. Nice är på många sätt den franska rivierans "okrönta drottning" och omtalas ofta som dess huvudstad (Côte d Azur). I gamla stan hittar vi smala gator och gränder och en promenad längs strandpromenaden "Promenade des Anglais" kan rekommenderas.
Cannes är speciellt känd för sin berömda filmfestival. Den lilla staden närmast osar av romantik, vackra stränder och glamorösa sevärdheter.
På kvällen utflykt* till en av de mest besökta städerna på den italienska rivieran, nämligen San Remo. San Remo förknippas ofta med blommor. Staden har en vacker strandlinje och vi hittar både långa shoppinggator och kasinon.
 
 

Dag 3:

Heldagsutflykt till Genua. Liguriakustens huvudstad är väl värd ett besök. Staden grundades på 500-talet av grekerna och genom historien har staden spelat en viktig roll som sjöfartsstad, som handelscentrum och som politiskt centrum.
På kvällen tur till Cervo*, en vacker liten kuststad. Kombinationen av välbevarad medeltidsstad omgiven av den fantastiskt vackra kustlinjen, gör att Cervo framstår som otroligt vacker och pittoresk och staden är officiellt korad till Italiens vackraste.
 
 

Dag 4

Valfri utflykt till Savona och Final Borgo
 
 

Dag 5

Tyvärr är resan slut idag och vi kör till flygplatsen i Nice för hemresa.

* Dessa utflykter erbjuds på plats. Du kan välja om du vill disponera din tid fritt eller om du vill boka utflykterna på plats.

 
 

Observera:

Av organisatoriska skäl förbehåller vi oss rätten att göra mindre ändringar i reseprogrammet. Minsta antal deltagare för genomförande av resan är 40 personer. Lunch, middag och valfria utflykter ingår inte. Hotellklass (stjärnor) enligt nationella kategorier. Flyg är vanligtvis direkt, men kan i vissa fall utföras med en mellanlandning. Guiding är vanligtvis på skandinaviska, men kan i undantagsfall (t.ex. vid sjukdom) utföras på engelska. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
 

Alt detta ingår!

  • Flyg tur/retur Sverige – Nice
  • 4 nätter i delat dubbelrum på 3-stjärnigt hotell vid Rivieran
  • Frukost
  • Assistans från skandinavisk- eller engelsktalande guide
  • 8 kg handbagage per person
 
 

Extra tjänster

  • Tillägg för enkelrum 1290 kr per person
  • 550 kri tillägg för bagage om 20 kg per st. per person
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us