Romantiska Paris! - 4 nätterNjut av restauranger, shopping, konst och museer i den romantiska huvudstad Paris! Kända landmärken som Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren med Mona Lisa väntar dig i denna charmanta storstad.

DAG 1. NATT I PARIS ( VALFRITT )

Resan avgår från Stockholm på morgonen ( kontrollera övriga flygplatser på reseprogrammet). Vår guide möter er vid ankomst på Charles de Gaulle flygplats i Paris och följer med er transport till hotellet i Paris-området för incheckning. Natt i Paris ( valfritt ) Du har möjlighet att bli med på den frivilliga utflykten ” Natt i Paris ”, här får du ett första möte med ” Ljusets stad ”. Under utflykten genom staden kommer vi att uppleva bland annat, Notre-Dame se den ironiska ljusstrålen som från Eiffeltornet möter himlen, Champs Elysées, Notre-Dame, Montmatre och mycket mer. Som höjdpunkt kommer vi att åka en tur igenom hjärtat av Paris längs floden Sena.


DAG 2: FANTASTISKA PARIS ( VALFRITT )

Efter frukost på hotellet har du möjlighet att åka med på en utflykt i Paris. Vi är stolta av att kunna visa dig runt i en av de vackraste och mest besökta städer i världen. Filosofen Nietzsche sa en gång att ” En konstnär har inget hem bortsätt från Paris ”, och det är grunden till att staden ” blomstrar av konst ”. Vi vill utforska några av landmärken sådan som Champs Elysées och Place de la Concorde, var man kan se Triumfbågen. Vi vill också ta dig till några av Paris gömda hemligheter, vackra ställen där Fransmännen drar när dom vill fly från kaosen får att njuta av staden som tillhör dom. Du kommer att förälska dig i staden när du står framför Eiffeltornet i solnedgången, upplyst av 335 gyllene ljus, eller medans du njuter av stjärnorna i ” Jardin des Tuileries ” och skådar på statyerna bakom Louvre museet. Efter denna upplevelserika dag blir det transport tillbaka till hotellet.


DAG 3: DEN BOHEMISKA STADEN ( VALFRITT )

Efter frukosten på hotellet har du möjlighet att åka med på utflykt till Paris. Denna gång vill vi njuta av atmosfären I Montmatre, det Bohemiska distriktet. Vi kommer att besöka den vita berömda Sacré Coeur basilikan var man har utsikt över stor del av Paris. Vi ska promenera på gatorna där Van Gogh och Dal´ bodde och du kanske vill få ditt porträtt målat utav en av de många konstnärer som sitter på torget. Ja, kanske framtidens Monet var just han som målade ditt porträtt? Efter detta reser vi vidare till ” Quartier Latin ” Paris egna Latin kvarter. Området är kännetecknat av vackra byggnader och finner sig nära katedralen Notre Dame. Om du tittar noga kommer du kanske att se Quasimodo i ett av tornen , den älskade karaktären från Victor Hugos bok, som i sin tid räddade Notre Dame från ödeläggelse. Efter denna fantastiska dag åker vi tillbaka till hotellet.


DAG 4: Efter ditt eget önskemål - Extra dag till Versailles (Eller avresa för resenärer som har bokat 3 nätter)

(valfritt) Om du har valt att beställa en extra natt i Paris, får du möjligheten att åka med på utflykten till Versailles. Är du färdig att bli trollbunden av lyxen i slottet som tillhörde Solkonungen Ludvig XIV ? Han kallades så på grund av sinn livsstil och snäv extravagans. Inne i slottet känner man sig omringad av guld och lyx, var man en går. Inne i spelsalen blir man hypnotiserad av alla målningar och vackra statyer. Man känner nästan närvarenheten av Ludvig XIV, som om han kontrollerar oss. Men var inte rädd, han är nog fruktar nog mer oss en vi honom. Efter en dag på slottet blir det transport till hotellet.


DAG 5: FÖR DOM SOM HAR VALT EN EXTRA NATT HEMRESA

(valfritt) För dom som har valt en extra natt i Paris blir det, på morgonen, transport till flygplats och hemresa till Sverige.


Observera

Reseprogrammet och/eller andra faktorer kan ändras som följe av oförutsedda omständigheter, sådan som tekniska problem, förändringar av flygtider, klimatiska omständigheter osv. Angett pris kan justeras på grund av ökad bränsle kostnad. Hotell, transport och resplan kan variera utifrån säsongtillägg.


Dina komfortabla utvalda mellanklasshotell i Paris

De noggrant kontrollerade och utvalda hotellen har reception och restaurang/frukostrum. Rummen har badkar eller dusch, WC, telefon och TV. På morgonen ingår en riklig och varierad frukostbuffé.Tjänster som ingår

 • Flyg tur och retur till Paris
 • 8 Kilo handbagage per person
 • Transfer tur/retur från flygplats till hotell
 • Tre nätter på 3 stjärnigt hotell
 • Tre frukostar
 • Kvalificerade skandinavisk - eller engelsktalande reseledning från/till flygplatsen
 • Flygplatsavgift/administrationsavgift
 • RGF - resegaranti


Ingår inte

 • Alla utgifter för personligt behov såsom dryck, telefon, wellness behandlingar, dricks, extra inträden och måltider, eventuella bränsletillägg, valfria utflykter, privata reseförsäkringar.


Extra tjänster

 • Extra natt                  340,- SEK p.pers.
 • Enkelrumstillägg        990,- SEK p.pers. per natt (med reservation för tillgänglighet)
 • 1 bagage á 20 kg      400,- SEK p.pers.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us