Lyxig semester med hälsoåtgärde1 vecka inkl. flyg, 7 nätter ombord och helpension
 

Dag 1: Ankomst

Transfer från Dalaman eller Antalya flygplats till hamnen i Fethiye. Välkomn- ande och embarkering i yachthamnen i Fethiye. Middag ombord. Övernattning i hamnen.
 

Dag 2: Ölüdeniz – Gemiler

Efter frukost är det dags att kasta loss ... vi åker till den berömda lagunen Ölüdeniz – en underbar bukt med turkosblått vatten, härliga stränder och doftande pinjeskogar i bakgrunden. Stranden har för övrigt utsetts till naturpark och är därför avgiftsbelagd. Efter lunchen åker vi vidare till mystiska Gemiler Adasi. Gemi betyder fartyg; förmodligen har öns namn kommit från den långsmala formen som påminner om ett fartyg. Vi åker iland med skeppsbåt och kan utforska bysantinska kyrkoruiner och antika fästningsmurar (inträde mot avgift). Middag och övernattning ombord.
 
 

Dag 3: Maga-bukten

På morgonen lättar vi ankar och åker till naturhamnen Aga Limani, där vi ankrar för att äta lunch. På eftermiddagen finns möjlighet att gå iland för att se på de vackra ruinerna av „Lydea“ (inträde mot avgift). En gata stensatt av romerska slavar leder till en högt belägen dal där den lykiska staden Lydea ligger med sina storslagna gravvalv. Middag och övernattning ombord.
 
 

Dag 4: Tersane-bukten

I gryningen forsätter vi till ön Tersane i Fethiyegolfen. Översatt betyder Tersane „skeppsvarv“. Grekerna som tidigare bodde på ön var skeppsbyggare. Traditionen med skeppsbygge på Tersane går tillbaka till den bysantinska tiden. Färd till Tersane-bukten och lunch. På eftermiddagen sätter vi kurs mot Monastir- bukten, där vi ankrar för middag och övernattning.
 
 

Dag 5 : Göcek

Du kommer att ha möjlighet att observera de unika vikarna i Göcek. Middag och övernattning i Göcek-bukten.
 
 

Dag 6: Yassica-öarna

Efter frukosten åker du till Yassica-öarna, där du kan koppla av i den vackra omgivningen, bada i havet och njuta av en fantastisk panoramablick över Fethiye-golfen. Övernattning i en lugn bukt vid Yassica-öarna.
 
 

Dag 7 : Katranci - Fethiye

Sista dagen på havet tar dig till ön Kat- ranci. Där har du ännu en gång möjlighet att bada i det turkosblå havet. Till lunch fortsätter vi till ön Tavsanadasi (harön). På eftermiddagen förtöjer vi i hamnen i Fethiye igen. Middag och övernattning ombord.
 
 

Dag 8 : Avresa

Efter frukosten ombord är det dags att säga farväl. Därefter transfer till Dalaman eller Antalya flygplats.
 
 

Kost:

Helpension (utan dryck) Turkisk husmanskost i form av helpension: Frukost, lunch, eftermiddagste och middag ombord (börjar med middagen på ditresedagen och slutar med frukosten på avresedagen).
Kaffe/te till frukosten samt eftermiddagste ingår i helpensionen, alla ytterligare drycker finns i baren ombord – de avräknas vid slutet av resan i EUR eller YTL (ej möjligt att betala med kredit- eller betalkort). Det är ej tillåtet att ta med och inta egna drycker ombord.
 
 

Observa:

Med reservation för ändringar av sträckan. Sträckan är beroende av väderförhållandena. Alla beslut om avvikelser från programmet fattas av kaptenen.
Lägsta deltagarantal på resan: 30 personer.
* du får full återbetalning vid reseförbud relaterad till COVID-19.
 

Kustkryssning de Luxe på M/S Grand Admiral

En speciell blå resa: Ombord på M/S GRAND ADMIRAL (exempelfartyg)

upplever du en stämning av sjöfararromantik i sin ursprungliga form men med lyxig utrustning för passagerare med nutidens behov. Det turkosblå havet, den strålande himlen och de vidsträckta Taurusbergen blir den perfekta inramningen för en oförglömlig resa ombord på M/S GRAND ADMIRAL. Och var kan man njuta bättre av natur och kultur än på ett 3-mastigt fartyg i extraklassen.

Tremastaren Grand Admiralär unik med en total längd på 67 m och bredden 9 m. Byggd i ädelt, massivt teakträ och med en omsorgsfull, ädel inredning ger den speciell komfort och behaglighet.

Den nästan 150 kvadratmeter stora salongen i marin stil med stor bar är både restaurang och lounge. Dessutom finns en liten sitthörna i osmansk stil. På övre däck finns bekväma soldynor för att solbada. På fördäck bjuder teakträstolar och -bord in att sitta tillsammans och ha trevligt. Den tekniska utrustningen håller senaste moderna standard och 220 V strömförsörjning (på dagen) är självklart. Som regel åker vi motordrivet och inte med segel.

Hytter:De 18 dubbelhytterna är utrustade med en dubbelsäng, skåp, klimatanläggningen (på dagen timvis/i hamn och på natten från kl. 23.00–08.00 ingen drift, eftersom generatorn är avstängd pga. buller)* samt eget badrum med WC och duschkabin, hårtork. Extra bäddar är ej möjligt. Vänligen ta själv med handdukar och badlakan av hygieniska skäl.

Kost:Helpension utan dryck
Turkisk husmanskost i form av helpension: Frukost, lunch och middag ombord (börjar med middagen på ditresedagen och slutar med frukosten på avresedagen). Det är ej tillåtet att ta med och inta egna drycker ombord.

Observera:
Dryckerna ombord samt deltagande i valfria utflykter betalas kontant av gästen (euro) – det är ej möjligt att betala med kreditkort eller bankkort. (Försäljningen av valfria utflykter görs av Admirals personal)s

* Fartygens kapacitet: M/S Grand Admiral 36 personer - M/S Admiral 32 personer - M/S Queen Atlantis 16 Personer

 

Inkluderade tjänster

 • Flyg till Dalaman eller Antalya och retur
 • 8 kg handbagage per person
 • Transfer flygplats – fartyg – flygplats (i enlighet med korona-reglerna)
 • 7 övernattningar på ett lyxiga gulet-fartyg (nationell kategori)
 • Maten på fartyget: helpension med början på ankomstdagen med middagen/slutar på avresedagen med frukosten
 • Kaffe/te till frukosten samt eftermiddagste ingår i helpensionen
 • Måltider och personal kommer att certifieras speciellt
 • Reseprogram enligt det dagsprogram som anges i erbjudandet
 • Logi ombord i dubbelhytt med dusch/WC, klimatanläggning (timvis)
 
 

Extratjänster

 • Alla utgifter för personligt behov såsom dryck, telefon, dricks, extra inträden och måltider utöver helpension, läs „kost“ i reseprogrammet. extra valfria utflykter, privata reseförsäkringar.
 • Enkelrumstillägg/-hyttillägg 5.500 kr per person
 • Tillägg för 20 kg bagage per person 600 kr
  Vid senare beställning av extra bagage tillkommer 200 kr extra per styck.

Viktig anmärkning: det är förbjudet att lämna fartyget, kränka sociala avstånd och äta och dricka utanför fartyget

 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us