Vackra Toscana - Upplevelser för själen5 dagars resa inkl. flyg, hotell och mycket mer! Montecatini, Lucca, Pisa, Cinque Terre och Florens
 

Dag 1:

Flygresa till Italien från Skavsta, Arlanda, Göteborg, Oslo Gardermoen eller Köpenhamn till vald ankomstflygplats. Skandinavisktalande guide tar emot er på flygplatsen och ordnar med transport till hotellet. Övernattning och frukost på 3-stjärnigt hotell i Montecatini Terme.
 
 

Dag 2:

Valfri utflykt, där vi först besöker byn Lucca, och därefter reser vi vidare till Pisa med Mirakelplatsen och det lutande tornet.
 
 

Dag 3*: Valgfri udflugt til Cinque terre

Cinque Terre är en kustlinje av hundra år gamla kustbyar på den robusta italienska rivieran. I var och en av de 5 städerna finns det färgglada hus och vingårdar som klamrar fast vid branta sluttningar terrasser, hamnar fyllda med fiskebåtar och trattoria erbjuder skaldjurspecialiteter tillsammans med de i Liguria-regionen berömd sås, pesto. Vandringsleden Sentiero Azzurro vid klippan förbinder byarna och erbjuder en fantastisk havsutsikt.
 
 

Dag 4*: Valfri utflykt till Toscanas region huvudstad Florens

Florens är huvudstaden i Toscanaregionen och betraktas som vaggan i renässansen. Ingen annan stad kan skryta med att ha fostrat så många stora namn. Leonardo da Vinci, Dante, Brunelleschi, Vespucci, Machiavelli, Michelangelo och Florens Nightingale, är bara några av de många som ger associationer till litteratur, historia, konst och arkitektur.
 
 

Dag 5*: Avresa

Tyvärr är resan slut idag och vi kör till flygplatsen för hemresa.
 
 
* Dessa utflykter erbjuds på plats. Du kan välja om du vill disponera din tid fritt eller om du vill boka utflykterna på plats.
 
 

Observera:

Av organisatoriska skäl förbehåller vi oss rätten att göra mindre ändringar i reseprogrammet. Minsta antal deltagare för genomförande av resan är 40 personer. Lunch, middag och valfria utflykter ingår inte. Hotellklass (stjärnor) enligt nationella kategorier. Flyg är vanligtvis direkt, men kan i vissa fall utföras med en mellanlandning. Guiding är vanligtvis på skandinaviska, men kan i undantagsfall (t.ex. vid sjukdom) utföras på engelska. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel.
 
 

Kulturskatter som pärlor på rad

Toscana sträcker sig från den vackra italienska rivieran via Pisa med sitt lutande torn, och inlandet med höga berg och djupa dalar, till stora, vackra öppna slätter med vinrankor, cypresser och olivlundar sida vid sida. Idylliska gårdar, charmerande landsbyar och pulserande storstäder som Florens ligger inom bekvämt avstånd.

 
 

Vakre Toscana

Följ med till ett av Italiens vackraste och mest pittoreska områden. En resa i Toscana bjuder på idylliska landsbyar, pulserande storstäder och ett landskap som kan ta andan ur alla och envar med sin skönhet och storslagna natur.
 

Tjänster som ingår

 • Flyg till och från Italien med välrenommerat flygbolag
 • 8 kg handbagage per person
 • Transport flygplats – hotell – flygplats
 • 4 nätter på 3-stjärnigt hotell i Toscana (hotellstandarden är enligt till nationell kategori)
 • Italiensk frukost
 • Boende i dubbelrum med badkar/dusch, WC, central luftkonditionering, TV, telefon
 • Kvalificerade och statsauktoriserade Skandinavisk- eller engelsktalande reseledare
 • RGF - Resegaranti
 
 

Extra erbjudande

 • Tillägg för enkelrum 990 kr per person.
 • 20 kg extra bagage (vid bokning) 600 kr/stk)
  Vid beställning av extra bagage i efterhand tillkommer 200 kr per st.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us