Lyx och kulturell resa till Egeiska havetNjut av de vackra stränderna på Antalya Rivieran och kalkstensterrassen i Pamukkale!
 

Dag 1: Ankomst i Antalya

Flyg från din valda avgångsflygplats till Antalya med premium flygpartner. Mottagning på flygplatsen av vår skandinavisk- eller engelsktalande reseledning. Därefter transfer till hotellet. Övernattning med frukost (2 nätter).
 
 

Dag 2: Disponeras fritt

Efter informationsmötet njut av dagen på hotellanläggningen eller delta på en valfri utflykt. Valfri utflykt till Phaselis och omgivningar inklusive lunch (29, - € per person). Rätt nära Kemer ligger Phaselis, en gång en av de viktigaste handelsstäderna på Rivieran. Vandra genom ruinerna, titta närmare på källorna, teatern och den stora hamnen som var så viktigt i forntiden. Du kan också njuta av din vistelse på den kilometer långa, finkorniga sandstranden.
 
 

Dag 3: Kemer–Pamukkale

Färd genom de vackra Taurus-bergen till det världsberömda ”bomullsslottet” Pamukkale. Här döljer sig ett geologiskt under i superlativklassen, det bomullsvita utseendet har gett slottet namnet som betyder ”bomullsfästning”. Det varma vattnet rinner sedan urminnes tider som en kaskad från ett bäcken till nästa och har genom årtusenden skapat en förtrollande stenformation som inte utan anledning fick statusen världskulturarv av UNESCO år 1988. Övernattning med frukost på Thermal Hotel i Pamukkale-området (1 natt).
 
 

Dag 4: Pamukkale–Tavas–Antalya

I dag åker vi först i riktning Tavas. Här besöker du en typisk mattby som ligger cirka 1200 meter över havet. På en guidad tur upplever du en mångfald av vävstolar och färgbehållare som används i turkarnas kanske äldsta konstform. På en demonstration får du se hur ull och siden spinns, färgas och knyts och hur de världsberömda Antalyas mattorna skapas. Du kommer att fascineras av mångfalden av mönster och färgkombinationer i färdiga mattor och får en inblick i de sociala aspekterna av livet på landet. Därefter fortsätter vi till Antalya rivieran. Övernattning med frukost på hotell med termisk spa-bad i Pamukkale- området (1 natt).
 
 

Dag 5: Antalya

Idag tar vi en rundtur i denna provinshuvudstad. Antalya kallas Medelhavets pärla och är den största staden i turkiska Riviera. En livlig och atmosfärisk hamnstad väntar på dig. Dessutom finns möjlighet till taxfree-shopping i en smyckes- och läderbutik. Övernattning med frukost i Belek / Side-området (3 nätter).
 
 

Dag 6: Ren avkoppling i den lyxiga hotellanläggning eller valfi utflykt

I dag kan du nyttja hotellanläggningen fritt eller delta i den valfria utflykten “Kryssning på floden Manavgat inklusive lunch” (49, - € per person, boka på plats).. Koppla av på en trivsam och lättsam båttur till mynningen av Manavgat-floden. Njut av landskapet. Med lite tur kan du också få se de berömda flodsköldpaddorna!
 
 

Dag 7: Disponeras fritt

Njut av dagen på hotellanläggningen eller prata med din reseledare för fler valfria utflyktsmöjligheter i hotellets omgivning.
 
 

Dag 8: Hemresa

Idag tar bussen med oss tillbaka till flygplatsen i Antalya och flygresan hem.
 
 

Observera:

Av organisatoriska skäl reserverar vi oss för mindre ändringar i reseprogrammet . Ej inkluderat i respriset: lunch och middag, valfria utflykter i programmet samt alla kostnader som uppstår för att täcka personliga behov, till exempel drycker, telefon och inträdesavgifter. Flygförbindelser är som regel direkta, men i vissa fall kan mellanlandningar förekomma. Hotellklasser motsvarar nationella kategorier. Några av hotell- och fritidsanläggningarna kan endast användas mot avgift, och användningen av enskilda anläggningar utomhus och inomhus kan vara begränsad på grund av väder eller säsong. Reseledning är som regel skandinavisk, men kan i undantagsfall (t.ex. vid sjukdom) göras på engelska. Minsta antal resenärer: 25 personer (för valfria utflykter: 15 personer).
 
 

Var förtrollad!- fascinerande Antalya Riviera!

Mer än 320 soldagar per år, fina sandstränder och kristallklart vatten gör Turkiet en populär semesterregion. Upptäck de unika kulturella monumenten och den spektakulära naturen som bara Antalya Riviera kan erbjuda. Besöket på den världsberömda kalkstensterrassen i Pamukkale blir en mycket speciell upplevelse som du kommer att komma ihåg under lång tid. Ser fram emot en äventyrlig Antalya-semester där du kan lära känna länder och människor bättre.

 

Dina bekväma hotell

Du övernattar på 4* och 5* hotell

Exempelhotell:

Antalya:
La Boutique Hotel 4* www.laboutiquehotels.com

Belek / Side:
LRS Port River hotel 5* www.portriverhotel.com/en

Denizli / Pamukkale:
Richmond Pamukkale Thermal Resort 5* www.richmondhotels.com.tr

Port River Hotel 
 

Tjänster som ingår

 • Flygresa med premiumflygpartner till Antalya tur och retur
 • 8 kg handbagage per person
 • Transfer flygplats– hotell – flygplats
 • 7 övernattningar i 4 och 5-stjärniga hotell (nationell kategori)
 • Logi i dubbelrum med dusch eller badkar/ WC8, klimatanläggning och TV
 • Riklig frukostbuffé
 • Äventyrsresa med övernattning Antalya-Pamukkale-Tavas-Antalya.
 • Hamam och bastu kan användas kostnadsfritt( på hotell vid Rivieran)
 • Dagsutflykt med rundtur i Antalyas gamla stad.
 • 15% rabatt på wellnessbehandlingar / massage (på hotell i Rivieran).
 • Alla turer i specialresebussar med klimatanläggning
 • Kvalificerad skandinavisk- eller engelsktalande reseledning
 
 

Extratjänster

 • Tillägg för enkelrum kr 1.290,- per person.
 • extrabagage, 20 kg - per styck kr 600,-.
  Vid senare beställning av extra bagage tillkommer 200 kr extra per styck.
 1.Rum

This Tour Is available for group requests only
you can make a request for this tour from contact us